حمایت نظامی ایالات متحده از اسرائیل از سال 1978 به طور پیوسته افزایش یافته است و بیشترین سهم در دولت بایدن تایید شده است.
سیاست شرق _ مطالعه اخیر دانشگاه براون نشان داد که دولت بایدن در سال گذشته ۱۷.۹ میلیارد دلار برای کمک های امنیتی به اسرائیل هزینه کرده است، وجوهی که برای جنگ ویرانگر اسرائیل در غزه حیاتی بود.
هزینه های ایالات متحده در عملیات نظامی اسرائیل و عملیات های مرتبط ایالات متحده در منطقه، ۷ اکتبر ۲۰۲۳ تا ۳۰ سپتامبر ۲۰۲۴،هزینه های ایالات متحده برای عملیات نظامی اسرائیل و عملیات های مربوط به آن در منطقه، بالغ بر ۲۲.۷۶ میلیارد دلار است.
این مبلغ، در حالی که شامل بودجه تایید شده کمک امنیتی از ۷ اکتبر ۲۰۲۳، بودجه تکمیلی برای عملیات منطقه ای، و هزینه اضافی تخمینی عملیات می شود.
این رقم شامل ۱۷.۹ میلیارد دلاری است که دولت ایالات متحده برای کمک های امنیتی به عملیات نظامی اسرائیل در غزه و جاهای دیگر از ۷ اکتبر تائید کرده است؛ که به طور قابل توجهی بیشتر از هر سال دیگری از زمان شروع کمک های نظامی ایالات متحده به اسرائیل در سال ۱۹۵۹ است. با این حال، این گزارش توضیح می دهد که چگونه این تنها مقدار جزئی از حمایت مالی ایالات متحده در طول این جنگ است.
عملیات نظامی مرتبط ایالات متحده در منطقه، بسیار وسیع تر از ۷ اکتبر و بخشی از حمایت های مختلف واشینگتن از متحد خود در خاورمیانه است. به ویژه، نیروی دریایی ایالات متحده، که به طور قابل توجهی عملیات دفاعی و تهاجمی خود را علیه حملات انصارالله در یمن، که مربوط به جنگ اسرائیل در غزه است، افزایش داده است.
خصومت ها به پایدارترین کارزار نظامی نیروهای آمریکایی از زمان جنگ هوایی ۲۰۱۶-۲۰۱۹ علیه داعش در عراق و سوریه تبدیل شده است. عملیات ایالات متحده در منطقه، از جمله در یمن، قبلاً ۴.۸۶ میلیارد دلار برای دولت ایالات متحده هزینه داشته است (شامل رقم کلی ۲۲.۷۶ میلیارد دلار).
این درگیری مرتبط با انصارالله، همچنین ۲.۱ میلیارد دلار اضافی برای تجارت دریایی هزینه داشته است، زیرا حملکنندگان مجبور به تغییر مسیر کشتیها یا پرداخت هزینههای گزاف بیمه شدهاند. در نتیجه مصرف کنندگان ایالات متحده ممکن است قیمت های بالاتری را برای کالاها بپردازند.
این گزارش به رابطه بین سازندگان تسلیحات آمریکایی و دولت اسرائیل می پردازد که روابط تجاری طولانی مدت خود را حفظ کرده اند. دولت ایالات متحده این روابط تجاری را یکی از دلایلی ذکر کرده است که چرا ایالات متحده باید به تامین سلاح و تجهیزات نظامیان خارجی از جمله ارتش اسرائیل ادامه دهد.
این گزارش خاطرنشان میکند که تمامی سامانههای دفاع موشکی اسرائیل، از جمله گنبد آهنین، پیکان، و زنجیر دیوید، با بودجه قابل توجه ایالات متحده و تولید مشترک در ایالات متحده و اسرائیل توسعه یافتهاند.
حمایت نظامی ایالات متحده از اسرائیل از سال ۱۹۷۸ به طور پیوسته افزایش یافته است و بیشترین سهم در دولت بایدن تایید شده است.
این گزارش تاکید می کند که وقتی ایالات متحده با دیگر کشورهای منطقه معامله تسلیحاتی می کند، تضمین می کند که اسرائیل نیز تجهیزاتی برای حفظ برتری نظامی دریافت می کند.
اسرائیل در میان متحدان ایالات متحده منحصر به فرد است و اجازه دارد ۲۵ درصد از کمک های نظامی خود را به صنعت تسلیحات داخلی خود اختصاص دهد.
علاوه بر این، قوانین ایالات متحده به اسرائیل اجازه می دهد تا در ابتدای هر سال مالی به صورت یکجا وجوه FMF را دریافت کند، در حالی که سایر کشورها کمک های خود را در اقساط سه ماهه دریافت می کنند.
اسرائیل میتواند مستقیماً از سازندگان تسلیحات آمریکایی خرید کند، زیرا شرکتهایی مانند بوئینگ، جنرال داینامیکس، لاکهید مارتین، نورثروپ گرومن، RTX و کاترپیلار اسرائیل را بهعنوان یک مشتری عمده میبینند.
به عنوان مثال، بوئینگ در سه ماهه چهارم سال ۲۰۲۳، ۸ میلیارد دلار سفارشات دفاعی را گزارش کرد که ۳۶ درصد از درآمد آن از دفاع ناشی می شد. بوئینگ به نیروی هوایی اسرائیل جت های جنگنده F-15، بالگردهای آپاچی AH 64 و کیت های مهمات هدایت شونده می دهد.
RTX همچنین نقش مهمی ایفا می کند و در تولید موشک های هدایت شونده و تامین موشک های هوا به زمین برای جت های F-16 اسرائیل پیشرو است.
این گزارش بیان میکند که هدایت کمکهای نظامی به تولیدکنندگان آمریکایی، حمایت سیاسی را تقویت میکند و دولت بایدن استدلال میکند که این بستههای کمکی باعث ایجاد مشاغل آمریکایی و تقویت زیرساختهای صنایع دفاعی میشود.
این گزارش بر افزایش قابل توجه حضور نظامی ایالات متحده در خاورمیانه از ۷ اکتبر با افزایش قابل توجه هزینه های دفاعی برای سال مالی ۲۰۲۴ تاکید می کند.
در یک سال، ایالات متحده حداقل ۲۲.۷۶ میلیارد دلار برای کمک نظامی به اسرائیل و عملیات منطقه ای مرتبط با آن هزینه کرد که ۴.۸۶ میلیارد دلار برای عملیات ایالات متحده در منطقه اختصاص یافت.
ایالات متحده در حال حاضر ۵۰۰۰۰ پرسنل نظامی را در ۱۹ مکان در خاورمیانه، از جمله کشتی ها و هواپیماها، نگهداری می کند.
از زمان آغاز جنگ اسرائیل در غزه در ۷ اکتبر ۲۰۲۳، بیش از ۴۳,۰۰۰ فلسطینی در غزه جان باخته اند. به گفته مقامات بهداشتی محلی، بیشتر تلفات زنان و کودکان بوده و بیش از ۱۰۱,۰۰۰ زخمی شده اند.
با گذشت بیش از یک سال از درگیری، بخشهای زیادی از غزه ویران شده و در میان محاصره شدید با کمبود غذا، آب پاک و دارو مواجه است.
اسرائیل به دلیل جنگ وحشیانه خود علیه فلسطینیان با یک پرونده نسل کشی در دادگاه بین المللی دادگستری مواجه بود، که منجر به صدور رای، جهت بازداشت بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر و یوآف گالانت، وزیر جنگ سابق اسرائیل گردید.
انتهای پیام