تاریخ انتشار: ۱۴۰۳-۰۵-۰۳ - 10:40 ب.ظ
موضوع:‌ سیاسی
شماره:‌ 91195

پیام ارتش برای درگذشت سعید راد

نقش آفرینی و بازی درخشان این هنرمند فقید کشور در مجموعه‌های تلویزیونی و سینمایی به ویژه در فیلم‌های "چ" و "عقاب‌ها" که به نقش شهید امیر سرتیپ فلاحی و امیر سرتیپ دوم عباس رمضانی در دفاع مقدس پرداخته است، موجب احساس قرابت خانواده بزرگ ارتش نسبت به این هنرمند عزیز کشورمان شده است.

سیاست شرق _ روابط عمومی ارتش جمهوری اسلامی ایران بمناسبت درگذشت سعید راد، بازیگر سینمای ایران پیام تسلیتی صادر کرد.

بسم الله الرحمن الرحیم
انالله و انا الیه راجعون
درگذشت شادروان سعید راد، بازیگر توانا، محبوب، مردمی و غیرتمند که با هنرمندی خود خالق نقش‌های ماندگاری در تلویزیون و سینما شد، موجب تأثر و تألم خاطر شد.

نقش آفرینی و بازی درخشان این هنرمند فقید کشور در مجموعه‌های تلویزیونی و سینمایی به ویژه در فیلم‌های “چ” و “عقاب‌ها” که به نقش شهید امیر سرتیپ فلاحی و امیر سرتیپ دوم عباس رمضانی در دفاع مقدس پرداخته است، موجب احساس قرابت خانواده بزرگ ارتش نسبت به این هنرمند عزیز کشورمان شده است.

روابط عمومی ارتش درگذشت این هنرمند عزیز کشور را به خانواده محترم، جامعه هنری کشور و دوستداران وی تسلیت عرض نموده و  برای آن مرحوم غفران و رحمت واسعه و برای بازماندگان صبر جزیل از درگاه الهی مسئلت می‌کند.

به گزارش فارس، سعید راد، بازیگر نام آشنای سینما، تئاتر و تلویزیون، که بعد از تحمل یک دوره بیماری درگذشت، پیش از این و در سال گذشته در منزل و به‌دنبال یک زمین خوردگی، دچار مصدومیت شد و پس از مراجعه به بیمارستان، مورد عمل جراحی قرار گرفت و بعد از یک ماه توانست با واکر راه برود.

پیشتر دختر این هنرمند اعلام کرده بود به دلیل اینکه پروتز مورد استفاده به خوبی در کمر ایشان قرار نگرفته بود، مشکلات بعدی پیش آمد که بعد از مراجعه به بیمارستان، دوباره عمل جراحی انجام شد و مدت هشت هفته فیزیوتراپی مداوم انجام شد اما متاسفانه علی‌رغم فیزیوتراپی‌ها، دیگر ایشان توانایی راه رفتن پیدا نکرد.

از اواخر سال گذشته، مشکلات دیگری چون عفونت ریه و مثانه نیز به مشکلات راه رفتن ایشان اضافه شد و وی تحت یک عمل جراحی ناموفق قرار گرفت.این هنرمند، حدود ۱۰ ماه در بستر بیماری بود اما طی ۲ ماه اخیر، روند درمان به خوبی پیش نرفت تا امروز که سینمای ایران بازیگری مهم را از دست داد.

انتهای پیام

language »