تاریخ انتشار: ۱۴۰۳-۰۴-۲۹ - 3:13 ب.ظ
موضوع:‌ علم و تکنولوژي
شماره:‌ 90721

عربستان سعودی، بزرگترین سفارش تاکسی های پرنده را تحویل یک شرکت آلمانی داد

مدیران شرکت هواپیمایی عربستان، در سفر هفته جاری خود به آلمان، از ایرباس نیز بازدید کردند تا به عنوان بخشی از برنامه های عربستان سعودی برای تقویت ناوگان هوایی و گردشگری این کشور باشد.

سیاست شرق _ شرکت سازنده تاکسی هوایی لیلیوم مستقر در آلمان، روز پنجشنبه بزرگترین سفارش خود را در قراردادی برای شرکت هواپیمایی عربستان سعودی برای خرید ۱۰۰ فروند شاتل پرنده تمام الکتریکی خود که هنوز در حال توسعه هستند، دریافت کرد.

شرکت لیلیوم گفت که این شرکت هواپیمایی دولتی سفارش قطعی برای ۵۰ فروند جت برقی برخاست و فرود عمودی لیلیوم (eVTOL) و احتمال خرید ۵۰ فروند دیگر در آینده انجام داد.

اولین شاتل که دارای چهار تا شش صندلی است و برای جایگزینی سفرهای جاده ای یا سفرهای کوتاه با هواپیما یا هلیکوپتر طراحی شده است، انتظار می رود در سال ۲۰۲۶ به ناوگان عربستان سعودی بپیوندد.

امضای قرارداد در مقر شرکت لیلیوم در خارج از مونیخ در جریان سفر مدیران سعودی به آلمان انجام شد.

دانیل ویگاند، یکی از بنیانگذاران لیلیوم به رویترز گفت که ارزش کل سفارش، از جمله گزینه ها، حدود ۷۰۰ میلیون دلار است. این شرکت که در بازار شلوغ برای وسایل نقلیه eVTOL رقابت می کند، برای نهایی کردن توسعه تاکسی پرنده خود به پیش پرداخت از سوی مشتریان نیاز دارد.

کلاوس روئو، مدیرعامل لیلیوم در این رویداد گفت: در حال حاضر، ۱۰۶ سفارش قطعی، از جمله عربستان سعودی، به علاوه ۷۶ گزینه و حدود ۶۰۰ تفاهم نامه دارد.

به گفته این شرکت، تاخیر در تحویل تجهیزات آزمایشی و سایر قطعات، لیلیوم را مجبور کرده است تا اولین پرواز سرنشین دار هواپیمای برخاست عمودی خود را تا آغاز سال آینده به عقب اندازد.

به گفته عربستان سعودی، از شاتل های هوایی برای انتقال زائران بین مکه و جده و انتقال مهمانان به رویدادهای ورزشی مهم در ریاض پایتخت و همچنین مقاصد گردشگری استفاده خواهد کرد.

عربستان انتظار دارد ۵۰ هواپیمای اول تا سال ۲۰۲۹ تحویل داده شوند.مدیران شرکت هواپیمایی عربستان، در سفر هفته جاری خود به آلمان، از ایرباس نیز بازدید کردند تا به عنوان بخشی از برنامه های عربستان سعودی برای تقویت ناوگان هوایی و گردشگری این کشور باشد.

عربستان سعودی قصد دارد تعداد مسافران سالانه خود را تا پایان دهه، سه برابر کند و به ۳۰۰ میلیون نفر برساند. گردشگری ستون اصلی “چشم انداز ۲۰۳۰” عربستان سعودی است، برنامه ای گسترده از سرمایه گذاری برای تنوع بخشیدن به اقتصاد این پادشاهی به بدون نفت است.

language »