تاریخ انتشار: ۱۴۰۳-۰۲-۱۴ - 9:16 ق.ظ
موضوع:‌ سیاسی
شماره:‌ 85345

نیروهای روسیه، جایگزین نیروهای آمریکایی در نیجر شدند

حکومت نظامی حاکم در نیجر، پس از این، از ایالات متحده خواسته بود که نزدیک به 1000 پرسنل نظامی خود را از این کشور خارج کند.

سیاست شرق _ یک مقام ارشد پنتاگون به رویترز گفت که تعدادی از نیروهای نظامی روسیه، پس از تصمیم حکومت نظامی در نیجر برای اخراج نیروهای آمریکایی از این کشور، وارد پایگاه هوایی در نیجر شدند که میزبان نیروهای آمریکایی است.

به نقل از خبرگزاری الجزیره، حکومت نظامی حاکم در نیجر، پس از این، از ایالات متحده خواسته بود که نزدیک به ۱۰۰۰ پرسنل نظامی خود را از این کشور خارج کند.

یک مقام ارشد آمریکایی که خواست نامش منتشر نشود، گفت که نیروهای روسی با نیروهای آمریکایی ترکیب نمی‌شوند، بلکه از یک مکان جداگانه در پایگاه هوایی ۱۰۱،در مجاورت فرودگاه بین‌المللی دیوری هامانی در نیامی، پایتخت نیجر مستقر شدند.

سفارت های نیجریه و روسیه در واشنگتن هنوز به درخواست برای اظهار نظر پاسخ نداده اند.

این اقدام ارتش روسیه، سربازان آمریکایی و روسی را بسیار به یکدیگر نزدیک می کند و این اقدام همچنین سوالاتی را درباره سرنوشت تاسیسات آمریکایی در این کشور پس از عقب نشینی در پی دارد.

پس از کودتا در نیجر، ارتش آمریکا تعدادی از نیروهای خود در نیجر را از پایگاه هوایی ۱۰۱، به پایگاه هوایی ۲۰۱ در شهر آگادز منتقل کرد. هیچ اطلاعاتی در مورد تجهیزات نظامی باقیمانده آمریکایی در پایگاه هوایی ۱۰۱ در دسترس نیست.

شایان ذکر است که علاوه بر خروج قریب الوقوع از نیجر، نیروهای آمریکایی طی چند روز گذشته چاد را ترک کردند و نیروهای فرانسوی از مالی و بورکینافاسو اخراج شدند.

این مقام آمریکایی گفت که مقامات نیجر به دولت جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا اطلاع دادند که حدود ۶۰ سرباز روسی در نیجر خواهند بود، اما این مقام نتوانست این تعداد را تأیید کند.

به گزارش سیاست شرق، پایگاه هوایی ۱۰۱ آمریکا، بزرگترین پایگاه هوایی پهبادی این کشور در آفریقا است، که نقش موثری را در عملیات های شناسایی این کشور در آفریقا بازی می کرد. دولت آمریکا، پس از کودتای نظامی در نیجر و اخراج نیروهای فرانسوی از این کشور، به دلیل حضور نظامی در این کشور و جلب نظر دولت نظامی جدید، از کودتا اعلام نمودن آن، خودداری نموده بود.

پبش تر از این، دولت نظامی نیجر، همکاری های نظامی خود را با ایالات متحده، به حالت تعلیق درآورده بود.

انتهای پیام

language »