تاریخ انتشار: ۱۴۰۳-۱۲-۲۰ - 7:42 ق.ظ
موضوع:‌ سیاسی
شماره:‌ 105889

عراقچی: برای اعتمادسازی، در حال رایزنی هستیم

عراقچی: ما اکنون با  سه کشور اروپایی - و به طور جداگانه با روسیه و چین - در شرایط برابر و احترام متقابل در حال رایزنی هستیم. هدف بررسی راه‌هایی است برای ایجاد اعتماد بیشتر و شفافیت بیشتر در مورد برنامه انرژی هسته‌ای ایران در ازای لغو تحریم‌های غیرقانونی.

سیاست شرق _ وزیرخارجه ایران، در حساب کاربری خود در شبکه ایکس نوشت: ما اکنون با  سه کشور اروپایی – و به طور جداگانه با روسیه و چین – در شرایط برابر و احترام متقابل در حال رایزنی هستیم.

سیدعباس عراقچی وزیرخارجه ایران،در حساب کاربری خود در شبکه ایکس نوشت: برنامه انرژی هسته ای ایران همیشه تماما صلح آمیز بوده و خواهد بود. بنابراین اساساً چیزی به نام «نظامی‌سازی بالقوه» آن وجود ندارد.

ما تحت فشار و ارعاب مذاکره نخواهیم کرد. ما چنین مذاکره‌ای را حتی قابل بررسی هم نمی دانیم، موضوع آن هر چه می‌خواهد باشد. مذاکره با قلدری و دستور دادن متفاوت است.

ما اکنون با  سه کشور اروپایی – و به طور جداگانه با روسیه و چین – در شرایط برابر و احترام متقابل در حال رایزنی هستیم. هدف بررسی راه‌هایی است برای ایجاد اعتماد بیشتر و شفافیت بیشتر در مورد برنامه انرژی هسته‌ای ایران در ازای لغو تحریم‌های غیرقانونی.

در گذشته، آمریکا هرگاه در گفتمان خود نسبت به ایران با احترام برخورد کرده، متقابلاً از احترام برخوردار شده است، و هر زمان که موضع تهدید اتخاذ کرده با مقابله ایران مواجه شده است. هر عملی را اجباراً عکس‌العملی است.

پیش از این نیز، نمایندگی ایران نزد سازمان ملل متحد در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کرد که مذاکره برای رفع نگرانی‌ها درباره برنامه هسته‌ای ایران در صورت هدفمند بودن قابل بررسی است، اما هرگونه مذاکره با هدف متوقف‌کردن برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران غیرقابل قبول است.

نمایندگی ایران نزد سازمان ملل متحد در شبکه اجتماعی اکس نوشت: اگر مقصود از مذاکره، دست‌یابی به هدف رفع نگرانی از احتمال نظامی‌شدن برنامه هسته‌ای ایران باشد، قابل بررسی است. اگر برچیدن برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران باشد که گفته شود کاری که اوباما نتوانست انجام دهد را، ما انجام دادیم، چنین مذاکره‌ای هیچ‌وقت شکل نخواهد گرفت.

انتهای پیام

language »