... امروز: شنبه - ۰۳ آذر - ۱۴۰۳
اقتصادی ۰۷ تیر ۱۴۰۱ - 9:51 ب.ظ زمان تقریبی مطالعه: 3 دقیقه
کپی شد!
0

الجزایر، بیابان‌ها را به زمین قابل کشت تبدیل می‌کند

الجزایر به عنوان بخشی از استراتژی کشاورزی خود، اقدام به تبدیل بیابان‌ها به زمین قابل کشت می‌کند. در این راستا صدها هزار هکتار زمین در صحرای الجزایر زیر کشت می رود.

سیاست شرق _ الوادی در صحرای الجزایر، منطقه‌ای خشک است که حقیقتا به قطب بین‌المللی کشاورزی تبدیل شده و این امر باعث ایجاد اشتغال و تقویت امنیت غذایی کشور شده‌است.

به نقل از یورونیوز ، الجزایر به عنوان بخشی از استراتژی کشاورزی خود، اقدام به تبدیل بیابان‌ها به زمین قابل کشت می‌کند. در این راستا صدها هزار هکتار زمین در صحرای الجزایر زیر کشت می رود.

تنها در چند دهه، تپه‌های شنی جای خود را به زمین های کشت سبزی داده‌اند. در این مناطق سیب زمینی ارگانیک کشت می‌شود. این جا به کلی متحول شده و تبدیل به یکی از اصلی‌ترین مناطق تولید سبزی کشور شده‌است.

وجود آفتاب در تمام طول سال به کشاورزان امکان تولید سیب‌زمینی می‌دهد، اما همچنین اجازه می‌دهد گوجه‌فرنگی، بادام‌زمینی و پیاز را در خارج از فصل تولید و صادر کنند.

محو‌رها آب را از سطح ایستایی برای مرطوب کردن زمین می‌کشند. شاخه‌های خرما در حاشیه آنها نوعی ریزاقلیم داخلی ایجاد می‌کند.

کشاورزی در الوادی پیشینه کهنی دارد. این شهر ملقب به هزارگنبد است، گنبدهایی که خانه‌های این منطقه را می پوشانند.

این فناوری سنتی تحت حمایت یونسکو است. درخت نخل خرما درست بالای سطح ایستابی آب، در حفره‌هایی که میان تپه‌های شنی حفر شده کاشته می شود. خرما با دست برداشت می‌شود.

کاشت نخل در اینجا به ویژه با رفتن به اعماق بیشتر برای یافتن آب متحول شده ست. ۳۵۰۰۰ نخل خرما و ۲۵۰۰۰ درخت زیتون توسط آبیاری قطره‌ای به لطف چاه هایی با عمق ۳۰۰ تا ۲۰۰۰ متر زیر ماسه‌ها، آبیاری می‌شوند.

فناوری مدرن برای گرده‌افشانی، کوددهی و برداشت نیز استفاده می‌شود. این ماشین‌ها به کارگران امکان نگهداری و برداشت از بیش از۸۰ درخت در روز می دهد.

الجزایر برای امنیت غذایی خود به مناطق سبز وسیعی که بیشتر در شمال کشت می شوند متکی است. این کشور که طبق گزارش سازمان ملل کمترین میزان سوء تغذیه را در آفریقا دارد، در نظر دارد در این بخش سرمایه‌گذاری خارجی جذب کند. یکی از اهداف، جلوگیری از واردات نیمی از گندم مصرفی در کشور است.

با پیشرفت اصلاحات، این بخش ساختارمندتر می‌شود. در همین حال شرکت‌های جوان در تلاش برای توسعه راه حل‌های کشاورزی هوشمند و همچنین جذب مشارکت هستند.

انتهای پیام

مطالب مرتبط
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

language »