... امروز: سه شنبه - ۲۶ فروردین - ۱۴۰۴
سیاسی ۲۱ فروردین ۱۴۰۴ - 7:50 ق.ظ زمان تقریبی مطالعه: 2 دقیقه
کپی شد!
0

ترامپ، دوباره ایران را تهدید کرد

ترامپ: اگر نیاز به اقدام نظامی داشته باشد، ما انجام خواهیم داد. مسلما اسرائیل نیز مشارکت خواهد داشت. ما هر کاری که نیاز است، انجام می دهیم.

سیاست شرق _ دونالد ترامپ ، رئیس جمهور آمریکا، روز چهارشنبه تهدید خود مبنی بر استفاده از نیروی نظامی، در صورت عدم توافق با ایران درخصوص فعالیت های هسته ای را، تکرار کرد و گفت که اسرائیل نقش کلیدی در هر اقدام نظامی ایفا خواهد کرد.

به نقل از رویترز، رییس جمهور آمریکا، در حالی که مقامات جمهوری اسلامی ایران، بارها به صلح آمیز بودن فعالیت های هسته ای، تاکید داشته اند، گفت نمی توان به ایران اجازه داد که سلاح هسته ای داشته باشد.

ترامپ پس از امضای چندین فرمان اجرایی در دفتر بیضی شکل، مجددا به خبرنگاران گفت: «من چیز زیادی نمی‌خواهم… اما آنها نمی‌توانند سلاح هسته‌ای داشته باشند».”

رییس جمهورآمریکا افزود:اگر نیاز به اقدام نظامی داشته باشد، ما انجام خواهیم داد. مسلما اسرائیل نیز مشارکت خواهد داشت. ما هر کاری که بخواهیم، انجام می دهیم.”

بنا به همین گزارش، او از بیان زمان آغاز هرگونه اقدام نظامی خودداری کرد.ترامپ گفت: “نمی‌خواهم مشخص باشد. اما وقتی مذاکرات را شروع می‌کنید، می‌دانید که آیا آنها به خوبی پیش می‌روند یا نه. و من می‌گویم که نتیجه زمانی خواهد بود که فکر کنم آنها به خوبی پیش نمی‌روند.”

به نقل از ایسنا، رئیس جمهور آمریکا همچنین در پاسخ به سوال خبرنگاری در کاخ سفید درباره اینکه آیا منظور او از اقدامات احتمالی علیه ایران در صورت عدم رسیدن به توافقی تازه، اقدام نظامی را شامل می‌شود، گفت: «قطعا.»

او همچنین در پاسخ به سوال دیگری درباره اینکه آیا مذاکرات روز شنبه آغازگر یک روند است یا خیر، گفت: «این یک شروع کننده است. زمان زیادی نداریم. آن‌ها نباید به سلاح هسته‌ای دست پیدا کنند. من می‌خواهم ایران پیشرفت کند، تنها خواسته من این است که، آنها نباید سلاح هسته‌ای داشته باشند.»

ترامپ گفت که «ایرانیان مردم باهوشی هستند، اما حکومت سرسختی دارند. رهبران آن‌ها نیز از خواسته‌های من آگاه هستند. من چیز زیادی نمی‌خواهم. تنها خواسته من، عدم دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای است.»

ترامپ روز دوشنبه با اعلام غیرمنتظره‌ای اعلام کرد که واشینگتن و تهران در آستانه آغاز مذاکرات مستقیم، درباره برنامه هسته‌ای ایران، در روز شنبه هستند، اما همزمان مدعی شد که در صورت ناموفق بودن مذاکرات، ایران در خطر بزرگی قرار خواهد گرفت.

با این حال، جمهوری اسلامی ایران که در هفته‌های اخیر گفته است که مذاکرات غیرمستقیم در عمان برگزار خواهد شد.

رسانه‌ها روز سه‌شنبه اعلام کردند که این مذاکرات با وساطت بدر البوسعیدی، وزیر امور خارجه عمان، به رهبری عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران و استیو ویتکاف، نماینده رئیس‌جمهور آمریکا، برگزار می‌شود.

ترامپ در دوره ریاست جمهوری خود، ۲۰۱۷-۲۰۲۱، ایالات متحده را از توافق سال ۲۰۱۵، بین ایران و قدرت های جهانی که برای نظارت بر فعالیت هسته ای ایران در ازای لغو تحریم ها طراحی شده بود، خارج کرد. ترامپ همچنین تحریم های گسترده ایالات متحده را دوباره اعمال کرد.

انتهای پیام

مطالب مرتبط
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

language »