... امروز: دوشنبه - ۲۵ فروردین - ۱۴۰۴
اقتصادی ۲۰ فروردین ۱۴۰۴ - 10:34 ب.ظ زمان تقریبی مطالعه: 2 دقیقه
کپی شد!
0

تحریم های جدید آمریکا علیه ایران

وزارت خزانه داری: افرادی که روز چهارشنبه مورد هدف قرار گرفتند از دو نهاد قبلا تحریم شده که برنامه هسته ای کشور را مدیریت و نظارت می کنند، سازمان انرژی اتمی ایران (AEOI) و شرکت زیرمجموعه آن، شرکت فناوری سانتریفیوژ ایران (TESA) حمایت می کنند.

سیاست شرق _ دو روز پس از آن که دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا از برنامه ریزی آمریکا برای مذاکره مستقیم با ایران، بر سر برنامه هسته ای اش خبر داد ، وزارت خزانه داری آمریکا اعلام کرد، روز چهارشنبه تحریم های جدیدی را، علیه ایران صادر کرد.

به نقل از رویترز، وزارت خزانه‌داری آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد که تحریم‌هایی را علیه پنج نهاد مستقر در ایران و یک فرد مستقر در ایران به دلیل حمایت از برنامه هسته‌ای ایران اعمال کرده است.

این اقدام وزارت خزانه داری آمریکا، پس از آن صورت گرفت که ترامپ روز دوشنبه اعلام کرد که ایالات متحده و ایران در آستانه آغاز مذاکرات مستقیم درباره برنامه هسته ای تهران هستند، اما وزیر امور خارجه ایران گفت که مذاکرات در عمان، غیرمستقیم خواهد بود.

ترامپ در نشانه ای دیگر از مسیر دشوار هر گونه معامله بین واشینگتن و تهران ، هشدار جدی داد که اگر مذاکرات ناموفق باشد، «ایران در خطر بزرگی قرار خواهد گرفت».

وزارت خزانه داری گفت افرادی که روز چهارشنبه مورد هدف قرار گرفتند از دو نهاد قبلا تحریم شده که برنامه هسته ای کشور را مدیریت و نظارت می کنند، سازمان انرژی اتمی ایران (AEOI) و شرکت زیرمجموعه آن، شرکت فناوری سانتریفیوژ ایران (TESA) حمایت می کنند.در میان آنهایی که هدف قرار گرفتند، شرکتی بود که آلومینیوم برای TESA تولید می‌کرد، یکی از زیرمجموعه‌های AEOI که مسئول تعدادی از پروژه‌های راکتور هسته‌ای است و شرکتی که وظیفه توسعه فناوری‌های راکتوری با سوخت توریم را بر عهده داشت.

کریس  رایت، وزیر انرژی آمریکا روز سه‌شنبه گفت که اگر ایران با ترامپ درباره برنامه هسته‌ای خود به توافق نرسد، می‌تواند انتظار تحریم‌های سخت‌تر را داشته باشد.تلاش‌ها برای حل و فصل مناقشه بر سر برنامه هسته‌ای ایران، که می‌گوید صرفاً برای استفاده غیرنظامی است، اما کشورهای غربی، مدعی آن هستند که افزایش غنی سازی، پیش‌ساز بمب اتمی می‌دانند، موضوعی که ایران، همواره آن را رد کزده است و بیش از ۲۰ سال است که بدون حل و فصل ادامه داشته است.

دونالد ترامپ، در اولین دوره ریاست جمهوری خود در سال ۲۰۱۷، از توافق سال ۲۰۱۵ میان ایران و شش قدرت جهانی یعنی آمریکا، روسیه، چین، فرانسه، بریتانیا و آلمان خارج شد و از آن زمان تاکنون مذاکرات به بن بست رسیده است.

انتهای پیام

مطالب مرتبط
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

language »