... امروز: پنجشنبه - ۱۴ فروردین - ۱۴۰۴
علم و تکنولوژي ۱۲ فروردین ۱۴۰۴ - 9:17 ق.ظ زمان تقریبی مطالعه: 3 دقیقه
کپی شد!
0

اظهارات متفاوت معلمان درباره استفاده دانش آموزان از هوش مصنوعی

مطالعه ای که ماه گذشته توسط محققان دانشگاه کارنگی ملون و مایکروسافت منتشر شد، نشان داد که ابزارهای مولد هوش مصنوعی، زمانی که "به طور نادرست استفاده شوند... می توانند منجر به زوال قوای شناختی شوند که باید حفظ شوند."

سیاست شرق _ هوش مصنوعی، بطور فزاینده ای نقش غالبی را در نحوه هدایت دانش آموزان در مدرسه ایفا می کند، با این حال برخی از معلمان هشدار می دهند که، این فناوری می تواند به مهارت های تفکر انتقادی آنها آسیب برساند.

به نقل از اکسیوس، استفاده از هوش مصنوعی در میان کودکان مدرسه‌ای به طرز چشمگیری افزایش یافته است، زیرا ربات‌ها در همه چیز از جستجوهای Google گرفته تا لیست‌های پخش موزیک ظاهر می‌شوند.

در پاییز ۲۰۲۳، یک نظرسنجی نشان داد که تقریباً نیمی از جوانان هرگز از ابزارهای هوش مصنوعی استفاده نکرده‌اند یا نمی‌دانند چه هستند، اما تا سپتامبر ۲۰۲۴ ، ۷۰ درصد از نوجوانان آمریکایی حداقل از یک نوع ابزار هوش مصنوعی مولد استفاده کرده‌اند.

بیش از نیمی از پاسخ دهندگان به نظرسنجی ۲۰۲۴ گفتند که از هوش مصنوعی برای کمک به انجام تکالیف استفاده کرده اند.

جینا پارنابی، معلم انگلیسی کلاس دوازدهم گفت که دانش‌آموزان را دیده است، که از هوش مصنوعی «به عنوان راهی برای برون‌سپاری تکالیف» و «تقلب‌های سریع» استفاده می‌کنند.

اتکا به ربات‌های چت هوش مصنوعی باعث تحلیل رفتن ایده ها و تفکر انتقادی و عدم توسعه توانایی تولید محتوای آنها از نوع مقالات استدلالی می‌شود.

 مطالعه ای که ماه گذشته توسط محققان دانشگاه کارنگی ملون و مایکروسافت منتشر شد، نشان داد که ابزارهای مولد هوش مصنوعی، زمانی که “به طور نادرست استفاده شوند… می توانند منجر به زوال قوای شناختی شوند که باید حفظ شوند.”

این مطالعه همچنین خاطرنشان کرد: “هوش مصنوعی می تواند کارایی را بهبود بخشد، همچنین ممکن است تعامل حیاتی را کاهش دهد … نگرانی هایی را در مورد اتکای طولانی مدت و کاهش حل مستقل مستقل کاهش می دهد.”

الکسا بوروتا، معلم کلاس یازدهم در دبیرستان ترنتون مرکزی نیوجرسی، موافق است که هوش مصنوعی می‌تواند به مهارت‌های تفکر انتقادی دانش‌آموزان آسیب برساند و دامنه توجه را بدتر کند که قبلاً توسط تلفن‌های هوشمند کوتاه شده است.

هر دو معلم گفتند که تأثیرات هوش مصنوعی بر دانش‌آموزان جوان‌تر که پایه‌های دانشی کمتری نسبت به دانشجویان کالج و فارغ‌التحصیلان دارند، خورنده‌تر است.

اما، این بدان معنا نیست که هوش مصنوعی جایی در مدارس ندارد. دنیز پوپ، مدرس ارشد دانشکده آموزش استنفورد، به اکسیوس گفت: اگر هوش مصنوعی به درستی استفاده شود، سیستم‌های هوش مصنوعی این پتانسیل را دارند که به‌عنوان آموزگار برای بچه‌هایی عمل کنند که در انجام تکالیف مدرسه به کمک بیشتری نیاز دارند.

پوپ گفت: “برای برخی از بچه ها… آنهایی که پدر و مادری در خانه ندارند که بتواند به آنها کمک کند، یا … انگلیسی زبان اول آنها نیست.” “این راهی برای مساوی کردن زمین بازی و شرایط است.”

پوپ همچنین استدلال کرد که دانش‌آموزان باید استفاده از هوش مصنوعی را بیاموزند، زیرا این فناوری در دنیای کار گسترش می‌ یابد .

با این حال، معلمان و کارشناسان دیگر، پاسخ های متفاوتی داشته اند.

پوپ از معلمان خواست راه‌هایی برای بازنگری در تکالیف بیابند تا اطمینان حاصل شود که دانش‌آموزان همچنان از مهارت‌های تفکر انتقادی استفاده می‌کنند، مانند نقد مقاله‌های تولید شده توسط هوش مصنوعی.

اما برخی معلمان نیز در برابر استفاده از هوش مصنوعی در کلاس های خود مقاومت می کند و معتقدند که، برای دانش آموزانی که یاد می گیرند “چگونه بنویسند و چگونه فکر کنند… شما در سطحی نیستید که نیاز به برون سپاری آن داشته باشید.”

انتهای پیام

مطالب مرتبط
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

language »