... امروز: پنجشنبه - ۱۴ فروردین - ۱۴۰۴
اجتماعی ۰۷ فروردین ۱۴۰۴ - 10:14 ق.ظ زمان تقریبی مطالعه: 3 دقیقه
کپی شد!
0

لبخند زدن، خلق و خوی فرد را بهبود می بخشد

نشان دادن اهمیت لبخند زدن و اهمیت دادن به آن برای نشان دادن لبخند بر روی صورت افراد است، تا با چهره ای شاد، فضای حضور خود را نیز، شادی آور کند؛ لبخند زدن یک نمایش ظاهری از نگرش مثبت است.

سیاست شرق _ حالات صورت ما، بیشتر  ارتباط با حال و هوای فعلی ما دارد و همچنین توانایی تأثیرگذاری بر خلق و خوی ما را نیز دارند . احساسات ممکن است از مغز سرچشمه بگیرند، اما ماهیچه های صورت این احساسات را تقویت یا تغییر می دهند. مطالعات اخیر نشان داده است که از طریق تقویت احساسات مثبت – یا سرکوب احساسات منفی – با حالات چهره، خلق و خوی فرد شروع به هماهنگی قوی‌تری با احساساتی می‌کند که چهره‌اش با آن ارتباط برقرار می‌کند.

حتی لبخندهای ساختگی هم این کار را انجام می دهد.

در حالی که برخی از محققان اصرار دارند که مزایای لبخند زدن تنها از طریق بیان واقعی شادی قابل ارائه است، برخی دیگر دریافته‌اند که لبخند اجباری نیز، می‌تواند باعث ایجاد احساس شادی در شما شود، حتی زمانی که خلق و خوی موجود و محیط اطراف شما خلاف این را نشان می‌دهد. لبخند زدن فقط برای مدت کوتاهی طول می کشد تا مزایای آن را تجربه کنید؛ مهم نیست که در ابتدا چقدر ساختگی به نظر می رسد. در این مورد، شاید اشکالی ندارد که آن را کمی جعل کنیم.

چارلز داروین اولین بار در سال ۱۸۷۲ این ایده را مطرح کرد که پاسخ های عاطفی بر احساسات ما تأثیر می گذارد. شواهد بسیاری وجود دارد که نشان می دهد احساسات چیزی فراتر از مغز را شامل می شود و به طور خاص، به نظر می رسد که چهره، نقش مهمی را ایفا می کند.
نشان دادن اهمیت لبخند زدن و اهمیت دادن به آن برای نشان دادن لبخند بر روی صورت افراد است، تا با چهره ای شاد، فضای حضور خود را نیز، شادی آور کند.
لبخند زدن یک نمایش ظاهری از نگرش مثبت است، اما آیا می‌دانستید لبخند زدن می‌تواند فوایدی برای سلامتی داشته باشد؟

در اینجا پنج دلیل برای لبخند زدن هر روز وجود دارد:

۱. لبخند زدن می تواند خلق و خوی شما را بهبود بخشد.
احساسات ممکن است از مغز سرچشمه بگیرند، اما عضلات صورت شما این توانایی را دارند که این احساسات را تقویت یا تغییر دهند. مطالعات نشان می‌دهد که با تقویت احساسات مثبت یا سرکوب احساسات منفی با حالات چهره، خلق و خوی افراد با احساساتی که چهره‌اش با آن ارتباط برقرار می‌کند هماهنگ‌تر می‌شود.

۲. لبخند زدن می تواند به کاهش استرس کمک کند.
مطالعه‌ای در سال ۲۰۱۲، ۱۷۰ شرکت‌کننده را مورد مطالعه قرار داد که به آنها گفته شد پس از انجام یک کار استرس‌زا، چاپستیک‌ها [*] را در سه شکل در دهان خود نگه دارند و بدون اینکه متوجه شوند به درجات مختلف لبخند بزنند. این آزمایش نشان داد که افرادی که بیشترین لبخند را با چاپستیک می زدند، کاهش قابل توجهی در ضربان قلب و بازیابی سریع استرس را در مقایسه با افرادی که حالت هایشان خنثی بود، تجربه کردند.

۳. لبخند زدن باعث نزدیک شدن شما می شود.
یک مطالعه در سال ۲۰۰۴ نشان داد که لبخندهای مشترک کارکنان در صنعت خدمات، تأثیر مثبتی بر برداشت آنها از مشتریان دارد. کارمندان خندان دوست‌داشتنی‌تر و دوستانه‌تر شدند و مشتریان با احساس رضایت بیشتری از این تجربه کنار رفتند. همچنین نمایش یک لبخند واقعی به کارگران کمک می کند تا کارآمدتر به نظر برسند.

۴. لبخند مسری است…به روشی خوب.
همه ما دارای چیزی به نام نورون‌های آینه‌ای هستیم، سلول‌هایی در قشر پیش حرکتی و قشر جداری تحتانی که هنگام انجام یک عمل مشخص و همچنین زمانی که شاهد انجام آن توسط شخص دیگری هستیم، فعال می‌شوند. وقتی صحبت از لبخند می شود، نورون های آینه ای به اعمال دیدن و انجام دادن پاسخ می دهند.

۵. لبخند ممکن است بدن را در سطح سلولی تقویت کند.
همانطور که لبخند زدن به بدن کمک می کند تا از استرس خلاص شود، لبخند زدن می تواند تنش را در سطح سلولی نیز از بین ببرد. سلول ها ظاهراً می توانند بین ایمنی و خطر تمایز قائل شوند، مشکلات را پیدا کرده و ترمیم کنند و یک حس کلی تعادل را در بدن ایجاد کنند. افکار یک فرد تأثیر مستقیمی بر عملکرد سلول دارد. وقتی لبخند می زنیم، سفتی سلول های خود را کاهش می دهیم و این آرامش فیزیکی می تواند به مبارزه با خطر جهش های سلولی ناشی از استرس که می تواند منجر به ایجاد یا تداوم سرطان شود، کمک کند.

هنوز هیچ کس نمی داند چرا حالات صورت ما بر احساسات ما تأثیر می گذارد. ارتباط در ذهن ما بین احساس ما و واکنش ما ممکن است آنقدر قوی باشد که عبارات ما صرفاً احساسات ما را تقویت کند – ممکن است هیچ دلیل تکاملی برای این ارتباط وجود نداشته باشد. با این حال، به نظر می‌رسد که چهره‌های ما حالت‌های ذهنی ما را نه تنها به دیگران بلکه به خودمان نیز منتقل می‌کند. گروب می گوید: «من لبخند می زنم، پس باید خوشحال باشم

انتهای پیام

[*] چوب غذاخوری یا چاپِستیک یا هاشی نوعی وسیلهٔ رایج برای خوردن غذا در آسیای شرقی است. این وسیله از دو میله باریک و سبک هم اندازه تشکیل شده‌است و در بین مردم این ناحیه، به عنوان جایگزینی سنتی برای قاشق، چنگال و کارد به کار می‌رود.
منبع: هافینگتون پست

مطالب مرتبط
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

language »