رئیس جمهور آمریکا این جنگنده را "مدرنترین، توانمندترین و مرگبارترین هواپیمای تاریخ" دانست. ترامپ همچنین مدعی شد که، یک فروند هواپیمای آزمایشی اف ۴۷ به مدت تقریبا پنج سال است که به صورت سری و مخفیانه پرواز میکند.
سیاست شرق _ دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا، درحالی که پیت هگست، وزیر دفاع این کشور در کاخ سفید در کنار او ایستاده بود، از تصمیم پنتاگون برای ساخت جنگنده نسل ششم، با عنوان «اف ۴۷»، توسط کمپانی بوئینگ خبر داد.
رئیس جمهور آمریکا این جنگنده را “مدرنترین، توانمندترین و مرگبارترین هواپیمای تاریخ” دانست. ترامپ همچنین مدعی شد که، یک فروند هواپیمای آزمایشی اف ۴۷ به مدت تقریبا پنج سال است که به صورت سری و مخفیانه پرواز میکند.
پیت هگست نیز ساخت این هواپیمای جنگنده را “یک سرمایهگذاری تاریخی در ارتش آمریکا” دانست.
در حال حاضر جنگندههای اف ۲۲ و اف ۳۵ مدرنترین هواپیماهای ارتش آمریکا، متعلق به نسل پنجم هستند. اف ۲۲ گرچه دیگر تولید نمیشود، اما هنوز در اختیار نیروی هوایی آمریکا قرار داد.
بنا به گزارش گجت نیوز، خبرساز شدن پیشرفت بخش جنگنده NGAD به این دلیل است که این برنامه تقریباً یک سال به دلیل بررسی نگرانیهای مربوط به هزینه و ارتباط آن متوقف شده بود و دولت بلاتکلیف جو بایدن نیز به دلیل این عدم قطعیت، این برنامه را به دولت ترامپ واگذار کرد و نهایتا این اعلامیه در دفتر بیضی کاخ سفید توسط دونالد ترامپ، رئیس جمهور ایالات متحده، به همراه پیت هگست، وزیر دفاع و ژنرال دیوید آلوین، رئیس ستاد نیروی هوایی، شخصاً انجام شد.
انتظار میرود قرارداد توسعه مهندسی و تولید برای جنگنده اف ۴۷ حدود ۲۰ میلیارد دلار ارزش داشته باشد، اگرچه این شرکت در طول عمر این برنامه، در صف دریافت صدها میلیارد دلار سفارش قرار دارد. برآوردها نشان میدهد که هر نسخه از این جت، پس از شروع تولید انبوه، بیش از ۳۰۰ میلیون دلار هزینه خواهد داشت. این در صورتی است که مفهوم اصلی هواپیما تغییر نکرده باشد.
جت جنگنده پنهانکار نسل ششم سرنشین دار جدید، که اکنون جنگنده اف ۴۷ نامیده میشود، محور اصلی تلاش NGAD است و انتظار میرود که برای همیشه، نبردهای هوایی یا به اصطلاح همان داگ فایتها را دگرگون کند. نیروی هوایی آمریکا امیدوار است که این جنگنده را در دهه آینده به ناوگان نیروی هوایی این کشور اضافه شود و عملیاتهای خود را آغاز کند.
گفته می شود، در سنت لوئیس، بوئینگ حدود ۱.۸ میلیارد دلار بر روی یک مرکز تولید جدید به نام تأسیسات هواپیمای جنگی پیشرفته سرمایه گذاری کرده است، مرکزی که انتظار می رود تا سال ۲۰۲۶ تکمیل شود.
انتهای پیام