این نامه روز دوشنبه ارسال و به امضای وزرای خارجه اردن، مصر، عربستان سعودی، قطر و امارات و همچنین حسین الشیخ، مشاور رئیس جمهور فلسطین رسید.
سیاست شرق _ پنج وزیر خارجه کشور عرب و یک مقام بلندپایه فلسطینی، طی نامه مشترکی به مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا، با طرحهایی برای جابهجایی فلسطینیها از غزه، طبق پیشنهاد دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا در اواخر ژانویه، مخالفت کردند.
به نقل از رویترز، این نامه روز دوشنبه ارسال و به امضای وزرای خارجه اردن، مصر، عربستان سعودی، قطر و امارات و همچنین حسین الشیخ، مشاور رئیس جمهور فلسطین رسید. این موضوع برای اولین بار توسط اکسیوس گزارش شد، که پس از نشست دیپلمات های ارشد کشورهای عربی در آخر هفته در قاهره انجام شد.
دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا پیشنهاد داد که اردن و مصر با پذیرش فلسطینیان ساکن غزه، موافقت کنند.
رئیس جمهور امریکا در پاسخ به این سوال که آیا این راه حل را به عنوان راه حل بلندمدت یا کوتاه مدت پیشنهاد می کند، گفت: ممکن است یکی باشد.
اظهارات رئیس جمهور ایالات متحده منعکس کننده ترس دیرینه فلسطینی ها از رانده شدن دائمی از خانه هایشان بود و منتقدان آن را پیشنهاد پاکسازی قومی دانستند.
اردن، مصر و دیگر کشورهای عربی با این پیشنهاد مخالفت کردند.
انتهای پیامـ