... امروز: سه شنبه - ۱۸ دی - ۱۴۰۳
سیاسی ۱۶ دی ۱۴۰۳ - 10:31 ق.ظ زمان تقریبی مطالعه: 2 دقیقه
کپی شد!
0

درخواست سوریه از آمریکا در رابطه با خروج اسرائیل از منطقه حائل

پس از سقوط دولت «بشار اسد»، رژیم صهیونیستی همزمان با حملات هوایی گسترده در سراسر سوریه، مناطقی در جنوب غربی این کشور را نیز اشغال کرده که ناقض توافق صلح بین تل‌آویو و دمشق در سال ۱۹۷۴ است.

سیاست شرق _ شبکه عبری «کان ۱۱»، گزارش داد: دولت جدید سوریه، به رهبری «احمد الشرع»، معروف به «ابو محمد الجولانی»، رهبر گروه هیئت تحریر الشام، از آمریکا خواسته‌ است تا اسرائیل را برای خروج از منطقه «حائل» در مرز سوریه و به ویژه منطقه «جبل الشیخ» تحت فشار قرار دهد.

طبق این گزارش، علی‌رغم درخواست الجولانی، اما مقامات رژیم صهیونیستی گفتند که هیچ ارتباط رسمی در این مورد دریافت نکرده‌اند.

در همین راستا، یک مقام امنیتی اسرائیلی به شبکه کان گفت: اسرائیل «امنیت خود را به خطر نمی‌اندازد و درباره آن با کسی سازش نمی‌کند».

پس از سقوط دولت «بشار اسد»، رژیم صهیونیستی همزمان با حملات هوایی گسترده در سراسر سوریه، مناطقی در جنوب غربی این کشور را نیز اشغال کرده که ناقض توافق صلح بین تل‌آویو و دمشق در سال ۱۹۷۴ است.

ارتش اسرائیل، برای اولین بار پس از سال ۱۹۷۴، از سمت بلندی‌های اشغالی جولان، چندین کیلومتر وارد خاک سوریه شد. همچنین کابینه این رژیم با اشغال منطقه جبل الشیخ سوریه و برپایی یک منطقه حائل در این منطقه موافقت کرد.

رادیو ارتش رژیم صهیونیستی تاکید کرد: ارتش اسرائیل قدرت اجرایی در منطقه حائل در مرز سوریه خواهد بود و تسلط بر منطقه حائل در سوریه یک عملیات موقت به دلیل نگرانی از تهدید شبه‌نظامیان است.

پیشتر روزنامه «العربی الجدید» در این باره نوشته بود که در پی بی‌ثباتی اوضاع در سوریه، رژیم صهیونیستی در تکاپو برای سوءاستفاده از این وضعیت است تا با اجرای سیاست «تفرقه بینداز و حکومت کن»، نوعی هرج و مرج و آشوب را در سوریه به راه بیندازد.

این رسانه گزارش داد که رژیم صهیونیستی همچنین در تلاش برای ماهیگیری از آب گل‌آلود سوریه است تا از برخی صداهای غیرعادی سوری‌های مقیم خارج از کشور برای ترویج ایده عادی‌سازی روابط با تل‌آویو و تغییر شکل منطقه استفاده کند.

انتهای پیام

مطالب مرتبط
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

language »