سیاست شرق _ طبق گزارش یک رسانه آلمانی، مهاجران هندی در این کشور، به طور قابلتوجهی درآمد بیشتری نسبت به میانگین جمعیت شاغل دارند. کمترین دستمزد میانگین متعلق به شاغلان رومانیایی و سوری است، ولی ایرانیها نیز، جایگاه بالایی را به خود اختصاص دادهاند.
بر اساس گزارش روزنامه “ولت ام زونتاگ” به نقل از یک تحلیل انستیتوی اقتصاد آلمان (IW)، هیچ ملیتی درآمدی بالاتر از هندیها در آلمان ندارد.
طبق این گزارش، در حالی که دستمزد میانگین افراد شاغل تماموقت در آلمان در پایان سال ۲۰۲۳،حدود ۳۹۴۵ یورو در ماه بوده است، حقوق کارکنان هندی به طور میانگین به ۵۳۵۹ یورو رسیده است.
همانطور که در تحلیلهای پیشین این انستیتو نیز مشخص شده بود، مهاجران هندی به طور میانگین از قابلیتهای بالاتری برخوردار هستند. بسیاری از این مهاجران در رشتههای موسوم به “MINT” (ریاضیات، فناوری اطلاعات، علوم طبیعی و مهندسی) تحصیل کردهاند و اغلب در صنایعی مانند فناوری اطلاعات یا به عنوان مهندس فعالیت میکنند.
طبق دادهها، یک سوم از هندیهای ۲۵ تا ۴۴ ساله در مشاغل دانشگاهی MINT فعالیت دارند. همچنین درصد افراد مشغول به این نوع مشاغل در میان چینیها (۲۵درصد)، برزیلیها (۲۱.۸درصد)، روسها (۱۸.۶درصد)، ایرانیها (۱۷.۸درصد) و فرانسویها (۱۶.۲درصد) نیز بالاتر از میانگین است.
برای بررسی دادههای مربوط به سطح حقوق، پژوهشگران انستیتوی اقتصاد آلمان از اطلاعات دستمزدی که توسط کارفرمایان به سازمان تأمین اجتماعی اعلام میشود، استفاده کردهاند.
به گزارش “ولت ام زونتاگ”، مشخص شده است که، مهاجرانی با درآمد بالا به طور میانگین استثنا هستند.
در مجموع، دستمزد میانگین تمامی کارکنان تماموقت ۳۷۹۶ یورو است. در این میان، آلمانیها با ۳۹۴۵ یورو تقریباً ۹۰۰ یورو بیشتر از افراد با تابعیت خارجی که میانگین دستمزدشان ۳۰۳۴ یورو است، درآمد دارند.
میانگین حقوق هندیها حدود ۴۱درصد بیشتر از دستمزد میانگین و حتی ۷۷درصد بالاتر از تمامی افراد تماموقت خارجی در آلمان است.
پس از هندیها، کارکنانی از ایالات متحده (۵۰۹۵یورو)، اتریش (۵۰۸۳یورو)، بریتانیا و ایرلند (۵۰۱۰یورو) در رتبههای بعدی قرار دارند.
همچنین، افرادی از چین (۴۷۲۸یورو)، سوئیس (۴۵۸۹یورو) و برزیل (۴۵۶۵یورو) که در آلمان مشغول به کار هستند، به طور میانگین دستمزدی بالاتر از میانگین کل شاغلان دریافت میکنند.
از سوی دیگر، پایینترین دستمزدهای میانگین مربوط به کارکنان تماموقت از بلغارستان (۲۵۲۰یورو)، رومانی (۲۶۱۱یورو) و سوریه (۲۶۵۷یورو) است.
اکسل پلونکه، اقتصاددان انستیتوی اقتصاد آلمان (IW) در توضیح این سطح از دستمزدها میگوید: «این سطح از دستمزد ناشی از درصد بالای تا ۵۰درصدی این گروهها است که در مشاغل کمکی مشغول به کار هستند.»
انتهای پیام