... امروز: شنبه - ۱۶ فروردین - ۱۴۰۴
سیاسی ۲۸ آبان ۱۴۰۳ - 0:25 ق.ظ زمان تقریبی مطالعه: 3 دقیقه
کپی شد!
0

آمریکا، اجازه حمله به روسیه با سلاح‌های دوربرد آمریکایی را، به اوکراین داد

گزارش منتشر شده در روز یکشبنه ۱۷ نوامبر (۲۷ آبان) در نیویورک تایمز، آسوشیتدپرس و رویترز حاکی از آن است که محدودیت‌های قبلی برای استفاده از این سلاح‌ها لغو شده است.

سیاست شرق _ رئیس جمهوری آمریکا، به اوکراین اجازه داده تا از موشک‌های دوربرد آمریکایی برای حمله به اهداف داخل خاک روسیه، به‌ویژه در منطقه کورسک، استفاده کند.

گزارش منتشر شده در روز یکشبنه ۱۷ نوامبر (۲۷ آبان) در نیویورک تایمز، آسوشیتدپرس و رویترز حاکی از آن است که محدودیت‌های قبلی برای استفاده از این سلاح‌ها لغو شده است.
جو بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا، محدودیت استفاده از سلاح‌های دوربرد ساخت این کشور را که در اختیاراوکراین قرار گرفته، لغو کرد. بنا بر گزارش‌ها، این سلاح‌ها ممکن است ابتدا در منطقه کورسک مورد استفاده قرار گیرند.

بر اساس این گزارش، هدف اولیه این حملات، سربازان روسی و نیروهای کره شمالی مستقر در منطقه کورسک خواهد بود.

در همین زمینه دولت اوکراین نیز اعلام کرده است که این حملات در روزهای آینده آغاز خواهد شد، اما جزئیات بیشتری ارائه نکرده است.
بر اساس گزارش‌ها، حملات ابتدایی با موشک‌های ATACMS انجام خواهد شد که بردی حدود ۳۰۰ کیلومتر دارند.

هنوز وزارت دفاع آمریکا به این گزارش‌ها واکنشی نشان نداده است.

اتخاذ این تصمیم درحالی است که تنها دو ماه تا شروع ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ باقی مانده و مشخص نیست که ترامپ این سیاست را ادامه خواهد داد یا خیر. برخی از جمهوری‌خواهان برجسته نیز خواهان کاهش محدودیت‌ها برای اوکراین شده‌اند.

بحث در آلمان درباره ارسال سلاح‌های دوربرد

در آلمان، صدراعظم، اولاف شولتس با ارسال موشک‌های Taurus به اوکراین مخالف است و اعلام کرده که این موشک‌ها می‌توانند اهدافی در مسکو را هدف قرار دهند.

در مقابل، رابرت هابک، معاون صدراعظم و از اعضای حزب سبزها، اعلام کرده که اگر صدراعظم شود، ارسال این سلاح‌ها را تأیید خواهد کرد.

ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهوری اوکراین، از متحدان خود درخواست سلاح‌های دوربرد کرده است تا بتواند زیرساخت‌های نظامی و پایگاه‌های هوایی روسیه را در داخل خاک این کشور هدف قرار دهد.

رئیس جمهوری اوکراین در سفر به واشینگتن و دیدار با جو بایدن، ضمن ارائه “طرح پیروزی” تلاش کرد تا نظر رئیس‌جمهور آمریکا را به صدور مجوز استفاده از سلاح‌های دوربُرد  در عمق خاک روسیه جلب کند.

انتهای پیام

مطالب مرتبط
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

language »