... امروز: یکشنبه - ۱۸ شهریور - ۱۴۰۳
سیاسی ۰۹ تیر ۱۴۰۳ - 1:29 ق.ظ زمان تقریبی مطالعه: 2 دقیقه
کپی شد!
0

پایان زمان رای گیری انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم، اعلام شد

اسلامی: طبق اطلاعیه، دیگر زمان اخذ رای به پایان رسیده است و مسئولین شعب موظف هستند از کسانی که در شعب حضور دارند رای‌گیری به عمل آورند.

سیاست شرق _ بعد از گذشت ۱۶ ساعت از آغاز رأی‌گیری انتخابات دوره چهاردهم ریاست جمهوری، ۸ تیرماه، این فرآیند در ساعت ۲۴:٠٠ روز جمعه به پایان رسید.

رأی‌گیری انتخابات ریاست جمهوری دوره چهاردهم، از صبح روز جمعه، از ساعت ۸ صبح، در ۵۸ هزار شعبه داخل کشور و ۳۱۴ شعبه در بیش از ۱۰۰ کشور برگزار شد.

طبق اعلام ستاد انتخابات وزارت کشور، انتخابات بعد از طی زمانِ قانونی(تا ساعت ۱۸) به‌علت استقبال مردم و حضور در پای صندوق‌های رأی سه‌بار تمدید و تا ساعت ۲۴ ادامه یافت و هم‌اکنون به پایان رسید.

البته کسانی که داخل شعب هستند به داخل هدایت شده و أخذ رأی از آنان تا آخرین نفر صورت می‌گیرد. سپس باز کردن صندوق‌ها و شمارش آراء آغاز خواهد شد.

محسن اسلامی سخنگوی ستاد انتخابات کشور در جمع خبرنگاران مستقر در ستاد انتخابات کشور، گفت:  طبق اطلاعیه ستاد انتخابات کشور حضور نمایندگان نامزدهای انتخابات در شعب اخذ رای و هنگام شمارش بلامانع است.

وی افزود: طبق اطلاعیه، دیگر زمان اخذ رای به پایان رسیده است و مسئولین شعب موظف هستند از کسانی که در شعب حضور دارند رای‌گیری به عمل آورند.

اسلامی بیان کرد:  براساس قانون انتخابات نامزد پیروز باید اکثریت آرا یعنی نصف بعلاوه یک را به دست آورد.

وی خاطرنشان کرد: شمارش آرا در حوزه‌های انتخابیه که شعب خالی از رای دهندگان باشد آغاز می‌شود.

به گزارش تسنیم، ۶۱ میلیون و ۴۵۲ هزار و ۳۲۱ نفر واجد شرایط رای دادن در داخل و خارج کشور هستند که می‌بایست از بین آقایان مسعود پزشکیان، مصطفی پورمحمدی، سعید جلیلی و محمدباقر قالیباف یک‌نفر را برای تشکیل دولت چهاردهم مأمور و منتخب می‌کردند.

پس از شهادت سیدابراهیم رئیسی، رئیس جمهور سابق و همراهانش در ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ در سانحه بالگرد، طبق اصول ۱۳۱ و ۱۳۲ قانون اساسی، معاون اول رئیس‌جمهور (محمد مخبر) با حکم رهبر انقلاب به‌عنوان سرپرست ریاست‌جمهوری و مدیر قوه مجریه منصوب و مأمور شد تا با همراهی سران قوای مقننه و قضاییه انتخابات را نهایتاً ظرف مدت ۵۰ روز برگزار کنند.

انتهای پیام/

مطالب مرتبط
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

language »