... امروز: یکشنبه - ۱۸ شهریور - ۱۴۰۳
سیاسی ۱۰ خرداد ۱۴۰۳ - 10:42 ب.ظ زمان تقریبی مطالعه: 4 دقیقه
کپی شد!
0

دولت اسلوونی، کشور فلسطین را به رسمیت شناخت

گرچه موافقت مجلس برای اجرایی شدن این اقدام ضروری است، ائتلاف لیبرال حاکم دارای اکثریت در مجلس بوده و رای گیری آتی تشریفاتی محسوب می شود.
رابرت گلوب، نخست وزیر اسلوونی، در یک کنفرانس مطبوعاتی در مورد به رسمیت شناختن دولت فلسطین، در لیوبلیانا، اسلوونی، ۳۰ مه ۲۰۲۴ صحبت می کند. رویترز/بوروت زیولوویچ 

سیاست شرق _ دولت اسلوونی در اقدامی هم راستا با بسیاری از کشورهای اتحادیه اروپا کشور فلسطین را به رسمیت شناخت.

به نقل از خبرگزاری رویترز نوشت که رابرت گولوب (Robert Golob)، نخست وزیر اسلوونی، در ادامه اقدام های اسپانیا، ایرلند و نروژ امروز خبر از موافقت دولت اسلوونی با به رسمیت شناختن کشور مستقل فلسطین داد.

مجلس نیز باید در روزهای آینده تصمیم دولت را تصویب کند.

به نوشته خبرگزاری آسوشیتدپرس، گرچه موافقت مجلس برای اجرایی شدن این اقدام ضروری است، ائتلاف لیبرال حاکم دارای اکثریت در مجلس بوده و رای گیری آتی تشریفاتی محسوب می شود.

گولوب همچنین خواهان توقف فوری درگیری‌های اسرائیل و حماس و آزادی همه اسرا شد.

به نوشته رویترز، پرچم فلسطین در کنار پرچم های اسلوونی و اتحادیه اروپا در برابر ساختمان دولت در مرکز شهر لیوبلیانا به اهتزاز درآمد.

این اقدام اسلوونی، با محکومیت سریع اسرائیل مواجه شد.وزیر امور خارجه اسرائیل، گفت که این تصمیم، پاداشی به اقدامات حماس است.

اشاره ای او، به حمله ۷ اکتبر ۲٠۲۳ (۱۵ مهر۱۴٠۲) حماس، به عمق سرزمین های اشغالی است، حمله ای که حملات مرگبار اسرائیل به نوار غزه را به همراه داشت و تاکنون بیش از ۳۵٠٠٠ فلسطینی را، که بیشتر آنها را زنان و کودکان هستند را، به کام مرگ فرستاد.

در ۲۸ مه (۸ خرداد)، اسپانیا، ایرلند و نروژ کشور فلسطین را به رسمیت شناختند.

از ۲۷ عضو اتحادیه اروپا، سوئد، قبرس، مجارستان، جمهوری چک، لهستان، اسلواکی، رومانی و بلغارستان قبلا کشور فلسطین را به رسمیت شناخته اند. مالت نیز اعلام کرده که به زودی چنین اقدامی را انجام خواهد داد.

نروژ که ریاست گروه بین المللی کمک کننده به فلسطینی ها را بر عهده دارد، تا همین اواخر از مواضع ایالات متحده پیروی می کرد اما اعتماد خود را نسبت به کارآمدی این استراتژی از دست داده است.

در همین رابطه، پارلمان دانمارک نیز ۸ خرداد لایحه به رسمیت شناختن کشور فلسطین را رد کرد.

مطالب مرتبط
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

language »