گیتس: وقتی یک تهدید(بیماری عفونی) مطرح میشود به گونهای عمل کنیم که جهانی نشود. ما باید هر پنج سال یک بار تمرین جامعی را در سطح کشور و منطقه برای آمادگی همهگیری انجام دهیم و شما به یک گروه جهانی نیاز دارید که به همه کشورها در خصوص عملکردشان امتیاز بدهد.
سیاست شرق _ «بیل گیتس» بنیانگذار شرکت بزرگ مایکروسافت و یکی از ثروتمندترین افراد جهان، به تازگی به استرالیا هشدار داد که خود را برای همهگیری بعدی آماده کند چرا که همهگیری بعدی میتواند ساخته دست بشر و بسیار بدتر از کووید-۱۹ باشد.
به نقل از دیلی میل، بیل گیتس به استرالیا هشدار داد که خود را برای همهگیری بعدی آماده کند.
بیل گیتس گفته است که ممکن است پاندمی بعدی «ساخت دست بشر» و بسیار وحشیانهتر از کووید-۱۹ باشد.
گیتس اخیرا به موسسه اندیشکده «Lowy» در سیدنی گفت که رهبران سیاسی باید اختلافات خود را کنار بگذارند و برای آماده شدن برای ویروس بعدی با یکدیگر همکاری کنند.
وی از رهبران جهان خواست همکاری جهانی بیشتری داشته باشند و از آنها درخواست کرد که با نگاه به همهگیری کووید-۱۹ به عنوان نمونهای از اینکه اگر با یکدیگر همکاری کنند میتوانند در پیشگری از یک پاندمی بزرگ عملکرد خوبی داشته باشند، با هم بیشتر همکاری کنند.
بنیانگذار شرکت بزرگ مایکروسافت گفت: هزینه اقتصادی آمادگی برای دوره بعدی را با هزینه کووید مقایسه کنید. در این پاندمی، کرونا ۱۰ تریلیون دلار به اقتصاد جهانی ضرر زد. در این همهگیری، ما آگاه نبودیم و ندانستیم که باید از ابزار، تمرین و ظرفیت جهانی برای آماده باش مانند زمان آتشسوزی یا زلزله استفاده کنیم.
گیتس از سیاستهای استرالیا در کمک به پایین نگه داشتن نرخ عفونت قبل از عرضه واکسنها تمجید کرد.
وی گفت: برخی از چیزهایی که مهم است این است که استرالیا و حدود هفت کشور دیگر در مراحل اولیه، فرایند تشخیص بیماری جمعیت را انجام دادند و سیاستهای قرنطینهای داشتند. این بدان معناست که شما سطح عفونت را در همان سال اول که واکسنی وجود نداشت پایین نگه داشتید.
بنیانگذار مایکروسافت که به یک بشردوست نامی نیز تبدیل شده است، گفت که برای مقابله با همهگیریهای آینده به نظم بینالمللی پایدار بر اساس اراده سیاسی متقابل نیاز است.
گیتس اظهار کرد: تنها چیزی که همچنان تا حدی برقرار است این است که ما یک ظرفیت جهانی در سطح منطقهای و کشوری را خواهیم داشت که به این معنی است که وقتی یک تهدید(بیماری عفونی) مطرح میشود به گونهای عمل کنیم که جهانی نشود. ما باید هر پنج سال یک بار تمرین جامعی را در سطح کشور و منطقه برای آمادگی همهگیری انجام دهیم و شما به یک گروه جهانی نیاز دارید که به همه کشورها در خصوص عملکردشان امتیاز بدهد.
گیتس قول داده است که نیمی از دارایی خود را صرف امور خیر کند و تلاش کند تا برابری را در صنایع بهداشت، انرژی و آموزش ایجاد کند.
وی گفت: نظام سرمایهداری در توجه به برخی از این نیازهای افراد فقیر(صنایع بهداشت، انرژی و آموزش) با شکست عظیمی مواجه شده است. شما میتوانید به معنای واقعی کلمه با ۱۰۰۰ دلار جان افراد را نجات دهید و چیزی در جهان وجود ندارد که به اندازه آن رضایتبخش باشد.
وی که یکی از ثروتمندترین افراد جهان است از تهدید ایالات متحده تحت رهبری دونالد ترامپ به خروج از سازمان بهداشت جهانی و قطع کمکهای مالی انتقاد کرد.
گیتس از تقویت منابع به بدنه بینالمللی بهداشت حمایت کرد.
وی همچنین گفت که سیاست ایالات متحده و استرالیا در قبال چین باید به رویکرد سیاسی آشتی جویانهتر تبدیل شود تا همکاری بیشتری در مقابله با مشکلات عمدهای مانند گرمایش جهانی صورت گیرد.
وی در ادامه افزود: من ترقی چین را به عنوان یک پیروزی بزرگ برای جهان میبینم. ذهنیت فعلی ایالات متحده در برابر چین، نوعی ذهنیت باخت-باخت است. این میتواند خودشکوفایی به شیوهای بسیار منفی باشد.
گیتس با «آنتونی آلبانیزی»(Anthony Albanese) رهبر حزب کارگر استرالیا و سی و یکمین نخستوزیر استرالیا در سیدنی دیدار کرد تا در مورد گرمایش جهانی، سلامت و چالشهای انرژی گفتگو کند.
انتهای پیام