... امروز: یکشنبه - ۰۴ آذر - ۱۴۰۳
سیاسی ۱۲ مهر ۱۴۰۱ - 11:11 ب.ظ زمان تقریبی مطالعه: 2 دقیقه
کپی شد!
0

دولت انگلیس، کاردار ایران در لندن را احضار کرد

وزیر امور خارجه انگلیس ادعاهایی درباره اتفاقات اخیر ایران در پی مرگ مهسا امینی مطرح کرده و آن چه آن را خشونت توسط نیروهای امنیتی بر معترضان در ایران خوانده را تکان‌دهنده عنوان کرد.

سیاست شرق _ شرق نوشت: وزارت امور خارجه انگلیس کاردار تهران در لندن را به دلایلی مرتبط با اتفاقات اخیر در ایران احضار و اظهارات مداخله‌جویانه‌ای را درباره ایران مطرح کرد.

به گزارش روزنامه اماراتی نشنال، وزارت امور خارجه انگلیس، روزگذشته، مهدی حسینی متین، کاردار ایران در لندن را به دلیل آن‌چه «سرکوب اعتراضات در ایران» خوانده شده، به درخواست وزیر امور خارجه این کشور احضار کرد.

جیمز کلِوِرلی، وزیر امور خارجه انگلیس ادعاهایی درباره اتفاقات اخیر ایران در پی مرگ مهسا امینی مطرح کرده و آن چه آن را خشونت توسط نیروهای امنیتی بر معترضان در ایران خوانده را تکان‌دهنده عنوان کرد.

کلورلی با مطرح کردن اظهاراتی مداخله‌جویانه گفت: ما امروز دیدگاهمان را برای مقامات ایران روشن ساخته‌ایم؛ آن‌ها باید به جای مقصر دانستن عوامل خارجی برای این ناآرامی، مسئولیت عملکرد خودشان را بپذیرند و به دغدغه‌های مردم خودشان گوش بدهند.

او افزود: ما به همکاری با شرکایمان جهت پاسخگو کردن مقامات ایران به خاطر نقض فاحش حقوق بشر ادامه خواهیم داد.

به گزارش ایسنا، ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه روز دوشنبه در مورد رویکرد برخی از کشورها به تحولات اخیر داخل ایران و اتفاق رخ داده در مورد مهسا امینی گفت: همه اطلاع دارند که در عالی ترین مقامات کشور از جمله شخص آقای رییس جمهور به این موضوع ورود کردند و با خانواده مهسا امینی تماس گرفتند و قوه قضاییه و وزارت کشور هم اعلام کرد که به وظیفه خود عمل می‌کنند.

وی در بخشی دیگر ار صحبت های خود در پاسخ به سوال مطرح شده گفت : دنیا در موضوع حقوق بشر وامدار فرهنگ و تمدن ایرانی است ، حقوق بشر از ارزش‌های انقلاب اسلامی است و بعد از انقلاب اسلامی هم حقوق زنان و حقوق بشر جزو موضوعات مهم بوده است و زنان در حوزه های سیاسی و رسانه‌ای و فرهنگی حضور پر رنگی داشته‌اند.

سخنگوی امور خارجه در ادامه صحبت های خود در این ارتباط گفت : زنان در جامعه ایران در عرصه های مختلف سیاسی، اجتماعی اقتصادی و رسانه ای حضور دارند و جمهوری اسلامی یک جامعه الگو و نمونه است، اقوام نیز جزو بافت تشکیل دهنده جامعه ایران هستند و جزو اقلیت ها در ایران نیستند . اقوام بخشی از ایران قدیم و جدید و ایران تاریخی و بزرگ هستند ، نگاه قومیتی در ایران مفهوم پیدا نمی کند رفتار ایران در داخل کشور قومیتی و جنسیتی نیست.

انتهای پیام

مطالب مرتبط
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

language »